• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

МАЙСТЕР-КЛАС ВІД «BUSINESS CLUB»

«Оцінка конкурентоспроможності молочної продукції вітчизняних виробників»

10 листопада в рамках студентського економічного клубу «BUSINESS CLUB» проведено майстер-клас «Оцінка конкурентоспроможності молочної продукції вітчизняних виробників».

Об’єктом дослідження стало молоко трьох торгівельних марок: «Волошкове поле», «Яготинське» та «Свіже з ферми».

Під час майстер-класу студенти мали змогу:
- оцінити колір, консистенцію та запах молока;
- провести нескладні експерименти на наявність хімічних домішок в молоці таких як: сода, крохмаль та крейда;
- оцінити маркування та інші візуальні параметри, що пливають на конкурентоспроможність продукції;
- аналітичним та графічним методами визначити рівень конкурентоспроможності молока вітчизняних торгівельних марок.

Інші новини

Молоді дизайнери розроблять альтернативні варіанти оформлення зовнішньої реклами в Черкасах
Молоді дизайнери розроблять альтернативні варіанти оформлення зовнішньої реклами в Черкасах 18-19 червня у приміщенні Черкаського державного бізнес-коледжу відбудеться перший в Черкасах дизайн-хакатон «Вивіска La ...
Ми у інформаційній системі
Ми у інформаційній системі "КОНКУРС" Назва ВНЗ: Черкаський державний бізнес-коледж Тип ВНЗ: Коледж Поштовий індекс: 18028 Адреса: ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ, ЧЕРКА ...
Триває підготовка до нового навчального року
Триває підготовка до нового навчального року В Черкаському державному бізнес-коледжу за фінансової підтримки ГО "Рада батьків Черкащини", триває підготовка до новог ...