• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ З ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВІД «BUSINESS CLUB»

12 квітня 2023 р. у рамках роботи студентського науково-практичного клубу «Business Club» відбувся тренінг-практикум «Оцінка конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок». Об’єктом дослідження стала продукція трьох торгівельних марок: «Молокія», «Злагода» та «Своя Лінія».

У ході тренінгу студенти:
- оцінювали органолептичні характеристики йогуртів, а саме: смак, колір, консистенцію та запах;
- аналізували склад йогуртів, зокрема наявність ГМО (модифікованого крохмалю), маркування на упаковці, відповідність ДСТУ й інші параметри;
- аналітичним і графічним методами визначали рівень конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок.

За підсумком тренінгу думки студентів-експертів щодо якості та конкурентоспроможності йогуртів розділились, однак кожен зміг знайти собі йогурт до смаку.

Інші новини

Презентація діяльності Індустріального гендерного комітету з реклами
Презентація діяльності Індустріального гендерного комітету з реклами 22 квітня в рамках Дня кар’єри відділення маркетингу та комерції до Черкаського державного бізнес-коледжу завітала генер ...
Вітаємо колектив Черкаського державного бізнес-коледжу з успішним проходження чергової акредитації
Вітаємо колектив Черкаського державного бізнес-коледжу з успішним проходження чергової акредитації Вітаємо колектив Черкаського державного бізнес-коледжу з успішним проходження чергової акредитації, яка дає права на вип ...
Графік роботи 
інформаційно-консультативного центру
Графік роботи інформаційно-консультативного центру 24 червня 2016 року (п’ятниця) з 9:00 до 14:00 27 червня 2016 року (понеділок) з 9:00 до 15:00 28 червня вихідний день ...