• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ З ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВІД «BUSINESS CLUB»

12 квітня 2023 р. у рамках роботи студентського науково-практичного клубу «Business Club» відбувся тренінг-практикум «Оцінка конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок». Об’єктом дослідження стала продукція трьох торгівельних марок: «Молокія», «Злагода» та «Своя Лінія».

У ході тренінгу студенти:
- оцінювали органолептичні характеристики йогуртів, а саме: смак, колір, консистенцію та запах;
- аналізували склад йогуртів, зокрема наявність ГМО (модифікованого крохмалю), маркування на упаковці, відповідність ДСТУ й інші параметри;
- аналітичним і графічним методами визначали рівень конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок.

За підсумком тренінгу думки студентів-експертів щодо якості та конкурентоспроможності йогуртів розділились, однак кожен зміг знайти собі йогурт до смаку.

Інші новини

Вітаємо колектив Черкаського державного бізнес-коледжу з успішним проходження чергової акредитації
Вітаємо колектив Черкаського державного бізнес-коледжу з успішним проходження чергової акредитації Вітаємо колектив Черкаського державного бізнес-коледжу з успішним проходження чергової акредитації, яка дає права на вип ...
ЗВІТ ПРО КІЛЬКІСТЬ ПОДАНИХ ЗАЯВ
ЗВІТ ПРО КІЛЬКІСТЬ ПОДАНИХ ЗАЯВ ЗВІТ ПРО КІЛЬКІСТЬ ПОДАНИХ ЗАЯВ СТАНОМ НА 27.07.2016 р. абітурієнтами на І курс 2016-2017 навчального року на ...
Початок роботи Студентського науково-практичного маркетингового клубу «MypCating Club»
Початок роботи Студентського науково-практичного маркетингового клубу «MypCating Club» 11 жовтня 2016 р. розпочав свою роботу Студентський науково-практичний маркетинговий клуб «MypCating Club» склад якого у ...