• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ З ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ВІД «BUSINESS CLUB»

12 квітня 2023 р. у рамках роботи студентського науково-практичного клубу «Business Club» відбувся тренінг-практикум «Оцінка конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок». Об’єктом дослідження стала продукція трьох торгівельних марок: «Молокія», «Злагода» та «Своя Лінія».

У ході тренінгу студенти:
- оцінювали органолептичні характеристики йогуртів, а саме: смак, колір, консистенцію та запах;
- аналізували склад йогуртів, зокрема наявність ГМО (модифікованого крохмалю), маркування на упаковці, відповідність ДСТУ й інші параметри;
- аналітичним і графічним методами визначали рівень конкурентоспроможності йогуртів вітчизняних торгівельних марок.

За підсумком тренінгу думки студентів-експертів щодо якості та конкурентоспроможності йогуртів розділились, однак кожен зміг знайти собі йогурт до смаку.

Інші новини

Результати виборів голови Студентської ради коледжу
Результати виборів голови Студентської ради коледжу 19-20 травня у коледжі відбулися вибори нового голови Студентської ради на 2016-2017 навчальний рік. На посаду балотувал ...
Привітання директора з Днем знань та початком навчального року!
Привітання директора з Днем знань та початком навчального року! Шановні студенти, викладачі та співробітники! Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року! Чудова осіння ...
Вітаємо Васильчука Євгена Олеговича
Вітаємо Васильчука Євгена Олеговича Вітаємо Васильчука Євгена Олеговича з присудженням наукового ступеня доктора політичних наук зі спеціальності 23.00.03 « ...