• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

АНАЛІТИЧНИЙ ВОРКШОП “ВИРОБНИЧО-ЗБУТОВИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ”

17 жовтня студенти груп №1Е-23 та №3Е-24 Відділення економіки, обліку та фінансів ЧДБК взяли участь у практично-аналітичному воркшопі, присвяченому діяльності Кременчуцької кондитерської фабрики корпорації ROSHEN.

Під час заходу студенти:
• переглянули відеоекскурсію фабриками корпорації ROSHEN;
• ознайомилися з особливостями збутової політики та логістичними процесами (Warehouse Management System);
• дослідили асортимент карамельної продукції та провели аналітичне групування виробів;
• підготували звіт на основі фінансової та статистичної звітності, застосувавши інструменти Excel.

Завершальним етапом стала дегустація карамельної продукції, що додала воркшопу солодкого настрою та натхнення!

Воркшоп поєднав теоретичні знання з практичними навичками аналізу — важливою складовою професійної підготовки економістів.

Такий досвід розвиває аналітичні здібності, дозволяє краще розуміти взаємозв’язок між виробництвом, збутом і фінансами — ключовими аспектами сучасної економіки.

Інші новини

Вітання директора з нагоди  ювілейного дня ЧДБК
Вітання директора з нагоди ювілейного дня ЧДБК Шановні колеги, студенти та випускники! Прийміть вітання з нагоди ювілейного Дня Черкаського державного бізнес-колежу, ...
Завершується створення нової лабораторії он-лайн-навчання
Завершується створення нової лабораторії он-лайн-навчання За фінансової підтримки ГО «Рада батьків Черкащини» та технічної підтримки Київського національного університету техноло ...
Володимир Ковтунець: Налагодження продуктивної співпраці між українськими коледжами та американськими ком’юніті-коледжами повинно розвиватись й надалі
Володимир Ковтунець: Налагодження продуктивної співпраці між українськими коледжами та американськими ком’юніті-коледжами повинно розвиватись й надалі 16 вересня 2016 року відбулася зустріч першого заступника Міністра освіти і науки Володимира Ковтунця з уповноваженим пр ...