• (0472) 64-10-00
  • public@csbc.edu.ua

АНАЛІТИЧНИЙ ВОРКШОП “ВИРОБНИЧО-ЗБУТОВИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ”

17 жовтня студенти груп №1Е-23 та №3Е-24 Відділення економіки, обліку та фінансів ЧДБК взяли участь у практично-аналітичному воркшопі, присвяченому діяльності Кременчуцької кондитерської фабрики корпорації ROSHEN.

Під час заходу студенти:
• переглянули відеоекскурсію фабриками корпорації ROSHEN;
• ознайомилися з особливостями збутової політики та логістичними процесами (Warehouse Management System);
• дослідили асортимент карамельної продукції та провели аналітичне групування виробів;
• підготували звіт на основі фінансової та статистичної звітності, застосувавши інструменти Excel.

Завершальним етапом стала дегустація карамельної продукції, що додала воркшопу солодкого настрою та натхнення!

Воркшоп поєднав теоретичні знання з практичними навичками аналізу — важливою складовою професійної підготовки економістів.

Такий досвід розвиває аналітичні здібності, дозволяє краще розуміти взаємозв’язок між виробництвом, збутом і фінансами — ключовими аспектами сучасної економіки.

Інші новини

Вітаємо вступників!
Вітаємо вступників! Вітаємо вступників, зарахованих студентами коледжу за рахунок коштів фізичних, юридичних осіб! Списки зарахованих ...
Директор бізнес-коледжу отримав нагороду
 «За професійну майстерність»
Директор бізнес-коледжу отримав нагороду «За професійну майстерність» 12 вересня 2016 року директору Черкаського державного бізнес-коледжу, професору, д.е.н. Кукліну О.В. була вручена нагоро ...
Навчально-просвітницький захід з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних хвороб
Навчально-просвітницький захід з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних хвороб 25 жовтня у коледжі представниками КМП (кабінет довіри) 3-ої міської поліклініки Черкаської обласної ради було проведено ...